Profil af Steen's Traktor
 

Steen V. Nielsen - født 1948 - udlært mekaniker hos Uldum Maskinforretning for snart en menneske alder siden. Uldum Maskinforretning var på det tidspunkt Danmarks største IH forhandler. Herefter fulgte en årrække med selvstændig auto- værksted og bilforhandling. Så blev færdighederne afprøvet som lastbilmekaniker efterfulgt af montørarbejde af h.h.v. truck og flishuggere.

Nu foregår det hele i eget værksted og med salgsudstilling på privatadressen på gården mellem Uldum og Ølholm. Her findes der også et rigt udvalg af veterantraktorer fortrinsvis IH modeller især de amerikanske modeller har en stor plads. Reservedels- lageret er også ret omfattende og hvad ikke haves kan formodentlig skaffes især fra udlandet. Det skal lige tilføjes at dele til andre mærker også vil kunne bestilles hjem fra Tyskland, England og især USA. Reservedele sendes til hele landet.

Man er meget velkommen til at kigge forbi for at se og prøve udvalget af gode brugte traktorer. Foto sendes pr. post eller pr. mail efter ønske. Med egen lastbil kan der leveres efter aftale.

Steen træffes også til næsten alle danske veteranudstillinger hvor han viser et par stykker eller tre frem og hvor han medbringer et stort udvalg af de dele som han skaffer hjem fra det store udland, til de gamle traktorer.